Vanuit Den Haag wordt steeds meer verwacht dat mensen langer zelfstandig blijven wonen en dat de buurtbewoners deze mensen ondersteunen met hulp vanuit de wijk.

Deze hulp willen wij proberen te realiseren als buurtvereniging in onze wijk.

Waar wij aan denken is, incidentele, niet lichaam gebonden hulp. Dit kan zeer divers zijn. Variërend van een boodschap doen, vervoer naar huisarts of ziekenhuis, tot hond uitlaten of kind opvangen. En het opvangen, indien mogelijk, van noodsituaties.

Hoe we de burenhulp aan willen gaan pakken is nog een zeer open vraag. Wij als bestuur zouden het dan ook geweldig vinden als u zich opgeeft om te helpen met het opzetten/organiseren van de burenhulp. We hopen dat ieder wijkbewoner te zijner tijd mee doet indien mogelijk met het verlenen of vragen van hulp.

De burenhulpcommissie zal bestaan uit BOA leden en minstens 1 BOA-bestuurslid, maar ook wijkbewoners kunnen zich hier bij aansluiten.

Als je mee wilt doen met het opzetten en brainstormen over hoe we de burenhulp op moeten gaan zetten dan zien we graag je aanmelding tegemoet op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.