Reeds eerder hebben we aangegeven dat het BOA bestuur commissies wil instellen met als doel de leden meer te betrekken bij diverse activiteiten.

De Dassenburcht commissie is inmiddels een feit. Nu is de Activiteiten commissie aan de beurt.

ACTIVITEITEN COMMISSIE

Het doel van de activiteiten commissie zal zijn activiteiten bedenken en organiseren. In het najaar van 2013 zijn we al met een groep bij elkaar gekomen om hierover te brainstormen.

Door allerlei werkzaamheden van het bestuur die veel aandacht vroegen is het oprichten van de activiteiten commissie nog steeds niet gebeurd. Wel hebben verschillende mensen aan gegeven dat ze eventueel wel mee willen helpen met organiseren of indien nodig, in plaats van organiseren juist helpen bij de activiteiten door hand en span diensten te verrichten.

BOA leden die geïnteresseerd zijn om deel te nemen (ook degene die zich in het verleden al aangemeld hebben of die bij de brainstormavond eind 2013 aanwezig waren en nog interesse hebben) kunnen zich (opnieuw) aanmelden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), graag voor 12 juni.Je kunt hierbij aangeven of je graag wil organiseren of juist niet organiseren maar wel hulp verrichten bij het uitvoeren van de activiteit.
De activiteitencommissie zal bestaan uit BOA leden.