muziekindewijk iconOp zondag 3 april kunt u in onze wijk genieten van een middag met muziek, dans en toneel. Tijdens dit evenement, dat eerder Muziek in de Wijk werd genoemd maar nu officieel is omgedoopt tot Rondje Cultuur bij de Buur, zullen er op vier locaties diverse voorstellingen plaatsvinden.

Van toneelimprovisaties door jeugdleden van De Lindenspelers tot klassieke muziek op cello, piano en dwarsfluit. U kunt luisteren naar lichte muziek gezongen door een vocaal kwartet en naar volksmuziek gespeeld door een aantal doorgewinterde muzikanten op trekzak dwarsfluit en gitaar. In totaal zijn er acht verschillende groepen. En dat (bijna) allemaal uit Nuenen!


De vier locaties zijn: Wilgenstraat 8 (familie Wijnands-Leijen), Emmastraat 2 (familie Wilde), Weverstraat 110 (familie Van der Sanden) en basisschool De Dassenburcht.


Om 14.00 uur start op alle locaties de eerste voorstellingsronde. Die duurt een half uur waarna gelegenheid is om naar een volgende locatie/optreden te lopen. Om 14.45u start de tweede ronde. In totaal zijn er per locatie vier voorstellingsrondes met een korte pauze ertussen. De laatste ronde eindigt om 16.45 uur. Daarna wordt het evenement onder het genot van een drankje afgesloten in De Dassenburcht.


Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig langs op 3 april! Via de BOA-website en de lokale kranten wordt u op de hoogte gehouden van het definitieve speelschema en het programma.


Voor vragen kunt u terecht bij: Agnes Leijen, 06 1358 5523 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.