DSC08545 CustomDonderdag 10 december hebben Esther Willemse en Esther Jonkers (zij verving mevrouw Aline Perdaen, die vanwege persoonlijke redenen niet aanwezig kon zijn) van het Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD) en de LEV-groep uitgebreid voorlichting gegeven over hun taken en coördinerende werkzaamheden binnen de gemeente en de diverse maatschappelijke instanties.

Ook heeft Wim Stegeman uitleg gegeven over de rol van de VOA's (Vrijwillige Ouder Adviseurs) en CO's (Cliënt Ondersteuners) en hun contacten / samenwerking met o.a. het CMD/LEV bij het zoeken naar oplossingen van structurele (maatschappelijke en persoonlijke) problemen.

 

Op deze avond waren iets meer dan 20 geïnteresseerden aanwezig. Zowel voor hen als zij die niet aanwezig konden zijn vindt u bijgaand de presentatie van de dames. De presentatie van Wim staat hier.

Mocht u daarna nog meer informatie wensen dan kunnen wij u verwijzen naar de website www.levgroep.nl of http://www.nuenen.nl/leven-en-wonen/cmd_41733/ . Indien u een afspraak wilt maken, dan kunt u hiervoor contact opnemen met mevrouw Aline Perdaen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wim Stegeman is voor nadere informatie bereikbaar via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We kunnen tevreden terugkijken op een serie van vier informatieavonden. Uiteraard heeft de ene wat meer geïnteresseerden aangetrokken dan de ander, maar door de band genomen waren in ieder geval de aanwezigen altijd erg positief over dit BOA-initiatief. Het heeft in ieder geval een nieuw BOA-project opgeleverd: Het Brandmelderproject. Hierover binnenkort meer.

 

Of we dit initiatief van de informatieavonden gaan vervolgen hangt uiteraard af van de onderwerpen die op ons afkomen. Heeft u daarvoor een idee, dan horen wij dat uiteraard graag (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)