Persbericht2

Buurtvereniging Omgeving Andriesplein (BOA) viert 10-jarig jubileum.

 

Zaterdag 3 oktober a.s. viert de Nuenense Buurtvereniging Omgeving Andriesplein (BOA) haar 10 jarig jubileum. Dit heugelijke feit zal plaats vinden in de Dassenburcht (Jacob Catsstraat 1-3).


Het middagprogramma is niet alleen bedoeld voor BOA-leden, maar ook voor wijkbewoners die (nog) geen lid zijn, alsmede geïnteresseerden die vroeger in deze wijk woonden, worden hierbij van harte uitgenodigd.

 

Het middag programma bestaat uit de volgende activiteiten:
14h00: Ontvangst met koffie en thee en een stuk taart van de "Heel Andries en Omgeving Bakt" wedstrijd
15h00: Start middagprogramma met Kinderactiviteiten (o.a. schminken, schilderen, eierkoeken versieren etc. etc.), Spelletjes voor jong en oud, een Tentoonstelling van creatief werk gemaakt door bewoners ( jong en oud, lid of geen lid) uit onze wijk, en heel speciaal "Onze Wijk en zijn verhalen"; een wandeling met weetjes uit de wijk in een verrassende verpakking.
17h30: Einde middagprogramma.

 

Nadere informatie en een inschrijfformulier, om (gratis) deel te nemen, is in te zien op de website: http://www.boa-nuenen.nl/activiteiten/10-jaar-boa
Inschrijven kan tot maandag 28 september a.s.

 

Het avond programma, vanaf 17h30, met daarin onder anderen een borreluur gevolgd door een gezamenlijk diner, een bonte avond / talentenshow en een veiling is zoals eerder gezegd alleen bedoeld voor BOA-leden.

 

Nadere informatie is ook op te vragen via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit bericht komt deze week (39) in RdL, dNK, en LON.