persbericht 14Voor bewoners in de wijk Omgeving Andriesplein is op donderdag 24 september om 19.30 uur in De Dassenburcht een informatieavond over veiligheid in en om het huis georganiseerd. Buurtvereniging Omgeving Andriesplein (BOA) heeft voor die gelegenheid drie gastsprekers uitgenodigd: wijkagent Frits Hoeben en twee Nuenense Buitengewoon Opsporingsambtenaren Toon van Genugten en Jos van Rooij. Zij geven advies over welke maatregelen bewoners kunnen nemen ter beveiliging van huis en inboedel. Ook geven zij uitleg over hun rol als wijkagent en Buitengewoon Opsporingsambtenaar in de Nuenense samenleving.


Er zijn ook twee Nuenense bedrijven aanwezig: Liho Connect / KBS Slotenmaker - Inbraakpreventie en Albert Scheepers Veiligheid & Comfort. Zij beantwoorden in de pauze en na afloop eventuele concrete en praktische vragen over toepassingen en geven vrijblijvend individueel advies.

Deze informatieavond is de eerste in een serie van vier.


Meer informatie is te verkrijgen bij de secretaris van BOA: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.