De laatste nieuwsbrief van dit jaar staat, wat later dan gebruikelijk, ook weer op deze website. Deze keer met informatie over de komende Nieuwjaars ontmoeting, de Algemene Leden Vergadering en AED/animatie trainingen.

Klik hier voor de digitale versie.

In vorige Nieuwsbrieven werd u geïnformeerd over de enquêtes die de afgelopen periode over BOA-Buurthulp zijn gehouden onder onze leden, de coördinatoren en de hulpverleners.
Uit de evaluatie is gebleken dat er binnen onze wijk veel draagvlak bestaat voor BOA-Buurthulp. Dat is een belangrijke uitkomst om een juiste beslissing te kunnen nemen om door te gaan, af te haken of om het bestaande systeem bij te stellen.

icon envelope tick round orange animated tick v1De nieuwsbrief van maart is verschenen en per email aan onze leden en geïnteresseerden verzonden. De digitale versie vindt u hier.

Ook onze nieuwsbrief van de maand november staat weer vol met informatie over onze activiteiten!

En als u de boeiende avond over Energie besparing en Duurzame energie heeft gemist, vindt u in de nieuwsbrief ook de link naar de daar gebruikte presentaties.

Klik hier voor de digitale versie.

 

Zoals gebruikelijk, staat de digitale versie van de nieuwsbrief van deze maand ook weer op onze website. Klik hiervoor op de volgende link: Nieuwsbrief juli 2017.

Animated Email DogDe nieuwsbrief van februari is samen met de Buurthulp-enquête bij alle leden in de brievenbus bezorgd. De digitale versie van de nieuwsbrief is ook per email verstuurd. Deze digitale versie is hier in te zien.

Op donderdag 26 oktober a.s. om 19u30 start buurtvereniging BOA-Nuenen haar jaarlijkse cyclus van informatie avonden in De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, Nuenen.


De eerste avond in deze cyclus zal verzorgd worden door Energiehuis Helmond en Morgen Groene Energie.

Onlangs zijn de nieuwsbrieven van mei en juni verschenen. Onze leden hebben die inmiddels per email (of, indien daarom gevraagd, in gedrukte vorm) ontvangen. Volledigheidshalve zijn de digitale versies ook hier op onze website in te zien, en eventueel uit te printen. Klik daartoe op één van de volgende links:

 

handyman CustomDe BOA (Buurtvereniging Omgeving Andriesplein in Nuenen) gaat bij haar leden een enquête houden over de ervaringen met het BOA-BuurthulpPlan.


Het BOA-BuurthulpPlan werd twee jaar geleden, om precies te zijn op 19 januari 2015, onder grote belangstelling geïntroduceerd.

Onze nieuwsbrief is weer uit! De oktober versie staat boordevol met informatie over onze activiteiten!

 

Gemist? Geen nood, deze is ook hier in te zien en eventueel te printen.

 De nieuwsbrief van april is uit. Per email aan de leden en geïnteresseerden verzonden. En in gedrukte vorm bezorgd bij de leden die dat hebben aangegeven. De digitale versie staat hier.

nieuwjaarVandaag, 30 december 2016, is op de valreep naar 2017 de eerste nieuwsbrief voor 2017 verschenen. Eén dezer dagen wordt die bij de leden bezorgd. En hier vindt u de digitale versie.