Dassenburcht2

In de omgeving Andriesplein hangt op zondagochtend 25 maart 2018 een heerlijke geur in de wijk. Bij de buurtvereniging (BOA) wordt hard gewerkt om de mooiste en lekkerste taarten te maken. Vanaf 15.00 uur mochten alle bakkers hun creaties laten zien en proeven aan de jury. Zij hebben zorgvuldig geproefd en de prachtige taarten beoordeeld.

 

2018 03 25 HBB

 

Vanaf 15.30 uur was het woord aan de fijnproevers in de buurt. Onder het genot van koffie en thee werd er flink geproefd. Buurtgenoten mochten stemmen op de lekkerste en mooiste taart. Nadat alle stemmen geteld waren was het tijd om de winnaar bekend te maken. Iedere bakker werd door de jury toegesproken en uiteindelijk werd de winnaar van de eerste editie ‘Heel BOA Bakt’ bekendgemaakt. De Eenhoorntaart, prachtig versiert met fondant en een verrassende roze en groene binnenkant is bekroond.

 

Nadat de wisselbeker in ontvangst werd genomen was er voor iedere deelnemer een kleine verrassing. Kortom, een geslaagde eerste editie! Vanaf nu hebben alle bakkers in de buurt weer een jaar de tijd om te oefenen voor editie 2019. Want dat het voor herhaling vatbaar was kan iedereen beamen.