Dassenburcht2

De laatste nieuwsbrief van dit jaar staat, wat later dan gebruikelijk, ook weer op deze website. Deze keer met informatie over de komende Nieuwjaars ontmoeting, de Algemene Leden Vergadering en AED/animatie trainingen.

Klik hier voor de digitale versie.

Ook onze nieuwsbrief van de maand november staat weer vol met informatie over onze activiteiten!

En als u de boeiende avond over Energie besparing en Duurzame energie heeft gemist, vindt u in de nieuwsbrief ook de link naar de daar gebruikte presentaties.

Klik hier voor de digitale versie.

 

Op donderdag 26 oktober a.s. om 19u30 start buurtvereniging BOA-Nuenen haar jaarlijkse cyclus van informatie avonden in De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, Nuenen.


De eerste avond in deze cyclus zal verzorgd worden door Energiehuis Helmond en Morgen Groene Energie.

Onze nieuwsbrief is weer uit! De oktober versie staat boordevol met informatie over onze activiteiten!

 

Gemist? Geen nood, deze is ook hier in te zien en eventueel te printen.

In vorige Nieuwsbrieven werd u geïnformeerd over de enquêtes die de afgelopen periode over BOA-Buurthulp zijn gehouden onder onze leden, de coördinatoren en de hulpverleners.
Uit de evaluatie is gebleken dat er binnen onze wijk veel draagvlak bestaat voor BOA-Buurthulp. Dat is een belangrijke uitkomst om een juiste beslissing te kunnen nemen om door te gaan, af te haken of om het bestaande systeem bij te stellen.

Zoals gebruikelijk, staat de digitale versie van de nieuwsbrief van deze maand ook weer op onze website. Klik hiervoor op de volgende link: Nieuwsbrief juli 2017.